Seere: Dårlig stil, DR!

Seere: Dårlig stil, DR!

Sponsoreret indhold

Henrik ”Sjus” Larsen, som han nu bliver kaldt, blev interviewet midt i festlighederne, og det opfangede en masse brugere tilfældigvis. Klippet og kommentarer dertil blev delt lystigt på de sociale medier efterfølgende.

DR fulgte trop, og lagde et klip med den tydelige berusede Henrik Sass Larsen op, på deres Facebookside. Det var flere seere dog ikke tilfredse med, og skrev kommentarer dertil:

”Så burde I måske slet ikke filme en mand i den tilstand????”, ”DR drikker gravøl – farvel licens” og ”Hvis DR’s journalister var lidt skarpere havde de set, at manden var fuld og så undladt at filme ham.”

LÆS OGSÅ: Radiovært forsvarer kanindrab i live radio   
                          
Det fik imidlertid ikke DR’s nyhedsdirektør, Ulrik Haagerup, til at fortryde videoklippet på Facebooksiden:
”Det var jo en del af virkeligheden i går, ligesom alt muligt andet vi har fortalt på en valgaften på det mest offentlige sted i Danmark,” siger han, ifølge MSN Nyheder.

”Det er et af mange interviews, som blev lavet i går på valgaftenen. Og de forskellige interviewbidder klipper vi op og lægger på de sociale medier, herunder klippet med Henrik Sass Larsen. Og det har en række personer fundet interessant at dele med hinanden, og det må de jo selv bestemme,” slutter nyhedsdirektøren.

Synes du, at DR går over stregen, ved at lægge et videoklip op af en tydeligt beruset politiker på deres Facebookside?

MSN