Sigøjnerboss skal blive i landet

Sigøjnerboss skal blive i landet

image title: 
Foto: Sebastian Duda/123rf.com
Mange kender Gimi Levakovic fra TV 2-programmet ”Sigøjnerbossen og hans berygtede familie,” der er kendt for sine kriminelle tendenser. Nu skal han dog betale prisen for sin livsstil. Retten i Næstved har afgjort, at Levakovic er skyldig i en sag om våbenbesiddelse og dødstrusler, og han er blevet idømt et år og tre måneder bag tremmer.
 
Derudover bliver Gimi Levakovic udvist af Danmark, når straffen er afsonet. Men Levakovics forsvarer, Bjørn Ekmquist, mener at straffen er for hård og har anket den:
 
”Han er velintegreret i Danmark. Han skriver og taler flydende dansk. Han har været her i mange år, han har børn og er eneindehaver af forældremyndigheden over for nogle mindreårige børn, der er danske statsborgere,” siger han og fortsætter:
 
”Så når anklageren siger, at så kan de bare rejse med ham til Kroatien, så holder det ingen vegne.”
 
LÆS OGSÅ: Pengeslave sagsøger sin domina

Det er af hensyn til samfundsordenen, at kroaten bliver udvist, lyder begrundelsen fra dommeren. Han har tidligere fået en række andre domme, og dommeren mener ifølge Ekstra Bladet, at han vil fortsætte sin kriminelle løbebane, og derfor er der også blevet afsagt en kendelse om, at Gimi Levakovic skal være varetægtsfængslet under anken.

Hvad mener du, er det for hård en straf at udvise Levakovic fra Danmark?
 
TV 2
Tags: