Sikkerhedsvagt troede, han skød spøgelse

Sikkerhedsvagt troede, han skød spøgelse

image title: 
Ying Feng Johansson/123rf.com
Ali Hassan Shaikh havde fået en skræmmende halloween maske af sin far, og ligesom de fleste børn med et nyt stykke legetøj, lagde han det ikke fra sig.

En vagt ved et boligprojekt i Pakistan hævder, at han blev skræmt af skikkelsen og skød derfor barnet.

Den 11 årig dreng døde senere af skudsående på hospitalet.

Den lokale avis, Express Tribune, skriver, at Ali cyklede inde i på boligprojektets ejendom med en maske på, da vagten forvekslede ham med et spøgelse og trykkede på aftrækkeren.

LÆS MERE: Breivik utilfreds med fængsletsforhold

Alis far, Shaukat Shaikh, udtaler om hændelsen: ”Vi ønsker ikke have noget fra staten eller nogen andre. Vi ønsker blot retfærdighed, idet denne mand dræbte min uskyldige søn uden grund.”

”Nogen bankede på vores dør, og jeg troede at det var Ali, som var kommet tilbage. Men så råbte han at Ali er blevet dræbt. Jeg løb ud og fandt min søn i en pøl af blod,” forklarer han yderligere.

Den pakistanske avis fik lov at interviewe vagten på politistationen:

”Han skræmte mig. Spøgelser og onde ånder er meget almindelige i vores landsby. Jeg troede et spøgelse havde angrebet mig. Jeg blev bange og kom uheldigvis til at skyde ham. Jeg havde ingen idé om, hvad jeg lavede,” forklarer vagten, som senere er blevet tiltalt for mord.

”Alle i byen vidste at det var Ali bag masken, hvordan er det så muligt, at vagten forvekslede ham med et spøgelse?,” siger byens politi officer.

Tror du på, at der er mere mellem himmel og jord end som så?

Metro

 
Tags: 
Nøgleord: