Silas Holst: Derfor er jeg helt færdig med ’Vild med dans’

Silas Holst: Derfor er jeg helt færdig med ’Vild med dans’

image title: 
Foto: Tyler Olson/123rf.com
Silas Holst afslørede tidligere på måneden, at han var lidt skuffet over ikke at været udtaget til dette års sæson af ’Vild med dans’, da han ellers havde sørget for at holde kalenderen åben til det.

Nu har han så meldt ud, at han nok heller ikke kommer til at deltage i programmet fremover. I en kommentar til en Se og Hør-artikel, om at han har droppet ’Vild med dans’, som han har delt på Instagram, skriver han:

”Ja, det er rigtigt, at jeg højst sandsynligt aldrig kommer til at danse i Vmd (Vild med dans, red.) igen… Men det er, hverken fordi jeg er pigesur, børnehavefornærmet eller krukket. Det er simpelthen af den simple grund at mit efterår er booket op de næste fire år med teaterarbejde… Så derfor var dette års vmd sidste mulighed for mig.”

LÆS OGSÅ: DR-vært er blevet far efter 36 hårde timer

Han understreger, at beslutningen ikke er taget fordi, fordi han er blevet ’droppet’, som han mener, at SE og Hør og Ekstra Bladet ifølge ham, har fået det til at lyde som om. Slutteligt opfordrer han til, at folk ikke altid skal stole på, hvad Se og Hør skriver.

Kan du forstå at Silas Holst vælger at fortælle sin egen udgave af historien på denne måde?
Tags: