Skønhedens pris: Fik sprøjtet cement i ansigtet

Skønhedens pris: Fik sprøjtet cement i ansigtet

image title: 
Gergely Zsolnai/123rf.com
Den nu 48 årige transkønnede kvinde, Rajee Narinesingh, fik for cirka 10 år siden lavet en operation, hvor hun fik sprøjtet cement og dækfugemasse ind i sine kinder, hage og læber.

Operationens resultat, som i den forbindelse blev udført under en fest i 2005, faldt ikke i Rajje Narinesinghs smag, da resultatet endte med et noget misformet ansigt, og hun har derfor fortrudt, skriver Daily Mail.

Ifølge Rajje selv så føles det misformede ansigt nu som sten. Hun har dog ikke turde spørge om hjælp, da hun har været for flov.

LÆS OGSÅ: Svensk politi: ”Vi er ved at miste kontrollen”

Hun forsøgte dog sidste år, at få lægerne fra det amerikanske reality show ’Botched’ til at hjælpe hende med hendes misformede ansigt.

Svaret var dengang, at det ville været sikrest, ikke at operere mere på det såkaldte stenansigt.

Det viser sig nu, at lægerne faktisk har ombestemt sig, og er klar på at hjælpe Rajje Narinesingh med hendes ansigt. Lægerne er dog stadig bekymrede for operationen, da den vil kunne medføre betændelse samt påføre skade på hud og nerver.

Den transkønnede kvinde er et af mange ofre for den tvivlsomme læge, Oneal Ron Morris, som i løbet af sin karriere har udført reparationer med blandt andet superlim og mineralolie.

SE VIDEO AF RAJJE HER:Burde man straffe læger i sager som denne?

Ekstrabladet
Tags: