Skal du fejre 1.maj? Læs om vejret i din by her

Skal du fejre 1.maj? Læs om vejret i din by her

image title: 
alleksa/123rf.com
Arbejdernes Kampdag bliver traditionen tro fejret med brandtaler, fadøl og fælleshygge i parker over hele landet.
 
Uden det gode vejr, så bliver 1. maj ikke en vellykket dag under åben himmel, men heldigvis er der godt nyt fra meteorologerne hos DMI.
 
”Det er en heldig dag, 1. maj falder på, for det er tørvejr overalt. Det er næsten 100 procent sikkert, tør jeg godt sige, selv om vi ikke siger det så tit,” lyder det fra vagtchef Frank Nielsen og uddyber:
 
”Der vil være en hel del sol. Der kan godt komme lidt skyer en gang imellem, men ellers en ganske tør dag.”

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Sådan kan kræft afsløres
 
Sådan kommer vejret til at se ud i landets tre største byer:
 
København:
Traditionen tro, så afholdes 1.maj-festen i Fælledparken, hvor Frank Jensen (S) og Ninna Hedeager Olsen (Ø) vil holde taler, mens Lorenzo, Woodrose og Peter Belli vil spille koncerter.
 
”Det kommer til at lufte en del, så fanerne vil være fuldt udstrakt. Vi får en forholdsvis frisk vind fra øst. Temperaturen vil ligge omkring 12-13 grader mellem klokken 12 og 14,” siger Frank Nielsen.
 
Aarhus:
Kl.12.00 på Rådhuspladsen starter festlighederne i Aarhus med et stort optog. Kl.14.00 på Tangkrogen vil Jacob Bundsgaard og SF-forman Pia Olsen Dyhr stå, mens Ham Den Lange er blandt de optrædende musikere.
 
”Aarhus må nok nøjes med 11-12 grader, fordi det ligger tæt på havet. Også her vil der være en frisk vind fra øst,” siger Frank Nielsen.
 
Odense:
I H.C. Andersens by går det ned i Kongens Have. Her vil blandet andet S-forman Mette Frederiksen og SF-formand Pia Olsen Dyhr holde taler. Tankens Bager er blandt de optrædende musikere.
 
”Her bliver det cirka 11-12 grader som det højeste. Vinden kan komme op og blive ekstra hård især i Odense og Sydsjælland, så her vil det nok føles koldest,” siger Frank Nielsen fra DMI.
 
Skal du fejre 1. maj?

BT
Tags: 
Nøgleord: