Skal du i biffen? Redaktionen anbefaler disse

Skal du i biffen? Redaktionen anbefaler disse

image title: 
dolgachov/123rf.com
September måned har for alvor markeret starten på efteråret, og findes der noget bedre end at tilbringe de mørke og kolde dage i biografen med varme popcorn og en god film?

På redaktionen glæder vi os i hvert fald til at se nogle af de mange spændende biograffilm, der har og får premiere i september måned. Vi giver dig her vores bedste tips til, hvilke film du ikke bør snyde dig selv for.

Aldrig mere i morgen – premiere den 31. august
En dansk film med Erik Clausen i hovedrollen som kunstneren Thorvald, der får lov til at opleve, hvordan hans død betragtes hos hans unge hustru, bitre eks-kone og vrede søn.

Manifesto – premiere den 24. august
En kunstnerisk film hvor Cate Blanchett opleves i tretten forskellige roller, herunder som nyhedsvært, skolelærer og hjemløs. Skuespilleren giver forskellige monologer, som er fortællingens største manifester. Filmen er en af brugernes klare favoritter.

LÆS OGSÅ: Så afgørende er D-vitamin for dit sexliv

Loving – premiere den 31. august
Filmen handler om kærligheden mellem den hvide murer Richard Loving og sin gravide, sorte kæreste Mildred og foregår i 1958. Da de i hemmelighed bliver gift fængsles de og får valget mellem at forlade byen i femogtyve år eller forblive fængslet.

I min datters navn – premiere den 21. september
I filmen får en far besked om, at sin 14-årige datter er død i en ulykke på en ferie med sin mor, men han nægter at tro, at der var tale om en ulykke, og en lang kamp for retfærdigheden begynder.

En fremmed flytter ind – premiere den 14. september
En dansk dokumentarfilm der handler om det unge par Amanda og Casper, der knap nok kender hinanden, da de flytter sammen. Casper påstår at være arving til en af Danmarks rigeste familier, men da de en dag ringer fra banken ændres alt.

Hvilke biograffilm skal du se i september?

Kino.dk 
Tags: