Skal du på italiensk sommerferie?

Skal du på italiensk sommerferie?

Sponsoreret indhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Har du planer om at skulle til Italien i sommerferien i år, men ikke helt bestemt dig for, hvilken del af Italien du skal besøge? Måske er du på jagt efter inspiration til sommerferien? Uanset hvad, så er du landet det helt rigtige sted. Velkommen til her hos os. Der findes mange smukke byer og dele af Italien, men intet sted ligeså smukt som Toscana, som du kan besøge ved at bo i en af vores mange dejlige ferieboliger i Toscana. Læs med her og hør mere om byen, kulturen og vores ferieboligere i den bedste region i Norditalien, og bliv rejseklar til at besøge Toscana.
 

Hvorfor Toscana?

Italien har med sin romerske storhedstid gjort sig bemærket på landekortet og er generelt bare som land en af de mest besøgte turistmål i Europa. Ældgammel kultur er her blandet med smukke naturperler, som ikke kan ses andre steder end inden for de italienske grænser. Italiens madkultur og vinkultur har derudover også sat sit præg på verden i form af deres olivenolie, brød mm., og landet huser derfor nogle af de bedste italienske gourmetrestauranter på kloden, som ikke er værd at gå glip af. Lige et sted for en person med smag og kenskab til vin eller en pizzaelsker, som ønsker at få den helt rigtige Margarita lavet på ægte italiensk vis. Hele Italien er som sagt præget af kulturelle oplevelser, men hver region giver deres helt eget bud på historiske oplevelser.

Regionen Toscana er kendt for sin natur og sine spændende og historiske byer til stor tilfredshed for beboerne og for dig som turist. Vi taler her om Firenze, Siena, Lucca og Pisa, som vi alle har hørt om, fordi de alle er must sees, når man som turist besøger Italien. Firenzes smukke og unikke charme byder på en overflod af sightseeing både indenfor kultur- og naturoplevelser, og der er plads til både vandre- og cykelture i det smukke Toscana landskab. Blandet med deres historiske byer, hvor man kan se arkitektur, katedraler og det skæve tårn i Pisa foruden at nævne mere, er Toscana Norditaliens perle og den absolutte feriedestination for familier såvel som par i alle aldre. Toscana byder på hele pakken ved at tilfredsstille hele vejen rundt, og er derfor det rigtige turistmål for dig og dine. Vores ferieboliger giver dig et blik ind i den italienske hverdag, så du føler dig som en del af samfundet, imens du besøger Toscana.

 
Tags: