Skal jeg låne penge via kviklån eller minilån

Skal jeg låne penge via kviklån eller minilån

Rigtig mange har stået i en situation, hvor der er brug for flere penge på kontoen. Skal der hurtigt penge ind, så er der forskellige løsninger. Her i artiklen vil vi kigge lidt på de forskellige løsninger der er for lån penge online.

Skal jeg vælge et kviklån

Navnet siger i høj grad det hele. Det er hurtigt. Du ansøger hurtigt, og du får også hurtigt pengene ind på din NemKonto eller hvilken konto der nu passer dig.
Fordelen ved kviklån er i høj grad at det går så hurtigt. Ulempen er dog på sin vis det samme. Kviklånene er nemlig designet på en sådan måde, at du også skal betale lånet tilbage hurtigt igen. Som udgangspunkt skal hele lånet betales tilbage efter 30 dage. Hvis du af en eller anden grund ikke kan dette, så bliver kviklån ofte ekstremt dyre i forskellige gebyrer m.v.
Vil du gerne have hurtige penge, og kan du også snild betale tilbage indenfor 30 dage, så kan kviklån være et godt valg.

Skal jeg vælge kassekredit

Her kan du også få penge sensationelt hurtigt. Dette er på mange måder en mere fleksibel løsning. Du kan i højere grad betale variable beløb tilbage, og du har som regel 12 måneder til at få hele lånet betalt tilbage.
Udfordringen med denne løsning, er at der ofte er ganske høje renter på, hvilket gør at det stadig er en god ide hurtigt at betale lånet tilbage igen.
Dette er for dig, som ved det er umuligt at betale hele lånet tilbage på 30 dage, men trods det ved at du måske på 2-4 måneder kan få barberet lånet ned til næsten ingen ting.

Skal jeg vælge minilån

Minilån eller små forbrugslån er for dig som gerne vil have en relativ lav rente på lånet, og ved at du nok skal bruge en længere periode på at betale dit lån tilbage, uden at du skal overophede hele din privatøkonomi.

Vælg det som passer til din økonomi

Der er fordele og ulemper ved hver af de forskellige muligheder. Det er derfor vigtigt at du inden du vælger at låne penge, lige sætter dig ned og kigger på dit budget, og finder ud af hvad der passer til dig og din økonomi.
Tags: