Skandale i Dansk Folkeparti: Politiker ekskluderet

Skandale i Dansk Folkeparti: Politiker ekskluderet

image title: 
Foto: Facebook
DF-politikeren Kell Siegenfeldt har skabt hektisk debat på facebook, efter at have skrevet nogle meget kontroversielle statusopdateringer.
 
Han har blandt andet postet et billede af Helle Thorning-Schmidt og Kronprins Frederik med følgende tekst: “Her ses så nogle af de VIRKELIG skyldige I terroren og islamiseringen af Danmark”
 
Derudover har han skrevet, at ‘racist’ ikke er et skældsord – men derimod en hædersbetegnelse.
 
I et interview med Ekstra Bladet udtaler Siegenfeldt, at opdateringerne kun var forbeholdt hans venner. Dog er hans facebookprofil helt åben og offentlig for alle. “Jeg skriver på min egen side, så det er sådan set mest til mine venner, jeg skriver. Men jeg ved godt, at man er mere eller mindre offentlig, når man er på Facebook. Jeg går ikke ind på alle mulige sider og gør mig til talsmand for nogle ting - jeg skriver det på min egen side, så det er mine venner og jeg kan drøfte det”

LÆS OGSÅ: Prins Henrik slår til igen
 
Med hensyn til den opdatering, hvor han giver statsminister Helle Thorning-Schmidt og Kronsprins Frederik skylden for terrorangrebene i København, siger han: “Det kan ikke siges ret meget tydeligere.”
 
Det er angiveligt på baggrund af disse status-opdateringer, at Siegenfeldt er blevet fuldstændig ekskluderet fra DF, det skriver Ekstra Bladet.
 
Hvad mener du om Kell SiegenFeldt facebook-opdateringer? Forstår du, at han er blevet ekskluderet fra Dansk Folkeparti?
 
MX

Tags: