Skandale: Nøgne piger filmet i dansk fitnesskæde

Skandale: Nøgne piger filmet i dansk fitnesskæde

Sponsoreret indhold

To unge piger på henholdsvis 19 og 21 år fik sig en ubehagelig overraskelse efter træning, da de pludselig opdagede, at en mandlig instruktør-elev filmede dem i smug i omklædningsrummet, det skriver Frederiksberg Amts Avis.

Episoden fandt sted den 17. marts 2017, og da pigerne så at mobiltelefonen stak frem over skabene, henvendte de sig straks til centerets personale, der kort efter bortviste instruktør-eleven og politianmeldte ham.

Retten i Helsingør har efterfølgende behandlet sagen, og i den forbindelse har instruktør-eleven erkendt sig skyldig og forklaret, at det ikke var planlagt, men derimod en fiks idé han pludselig fik.

LÆS OGSÅ: Kontroversiel debattør revser nøgen Wozniacki

Til politiet gav manden desuden udtryk for, at han fik idéen, fordi han syntes, at den ene af de to unge piger var meget smuk.

Optagelsen skulle angiveligt ifølge mandens eget udsagn kun have varet et par sekunder og blev straks slettet efterfølgende.

I retten i Helsingør blev instruktør-eleven sigtet for blufærdighedskrænkelse og blev idømt seks dagbøder af 500 kroner stykket.

Hvad tænker du om dommen?

Sjællandske Medier