Skandale: Pædofile symboler endte på legetøj

Skandale: Pædofile symboler endte på legetøj

image title: 
Foto: Screenshot fra News Channel 8
Amerikanske Nicole O’Kelly, der er mor til en to-årig pige, fik sig noget af en grim overraskelse, da hun fandt ud af, at legetøjet, hun havde købt til sin datter, havde et pædofilt symbol.

Til den amerikanske TV-station, News Channel 8, fortæller hun om sin oplevelse:
 
”Det gjorde mig så dårlig! Jeg købte det til min lille to-årige pige. Legetøjet var lavet til små piger. Jeg havde brug for svar.”
 
Og svaret var, at det mærkelige symbol på datterens legetøj var et pædofilt symbol, som var en hemmelig besked til pædofile om, at barnet er klar til at blive byttet for sex.

LÆS OGSÅ: Bidt i røven af løve. Ville bevise Guds eksistens

Firmaet bag legetøjet, Feld Inc, udtaler at de er chokerede over opdagelsen, og at de var uvidende om, hvad symbolet stod for og talsmanden for firmaet har offentliggjort følgende pressemeddelelse (oversat til dansk):
 
”Vi er chokerede! Vi havde ingen ide og reagerede prompte. Vi ville gøre det rigtige så hurtigt som muligt. Vi er i en branche, hvor vi udbyder underholdning af høj kvalitet til familier,” fortæller talsmanden for firmaet Stephen Payne og fortsætter:
 
”Indtil i går havde jeg ingen anelse om, at der var en underliggende besked i disse symboler og den beklagelige adfærd. Vi ved endnu ikke, om der er tale om en forbrydelse. Vi er ikke blevet kontaktet af nogle LEO’er, men vil gerne sikre os, at det ikke sker igen.”
 
Firmaet har desuden trukket alt legetøj med symbolet tilbage fra hylderne.
 
Kendte du til de pædofile symboler?
 
Wfla.com
 
 
Tags: