Skeletterne vælter ud af Messerschmidts skab

Skeletterne vælter ud af Messerschmidts skab

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Det er ikke i småtingsafdelingen, man finder de forklaringsproblemer, som Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt står over for.

Listen af uheldige sager omfatter folk der har sidder i bestyrelsen uden at vide det, misbrug af millioner af støttekroner fra EU, regnskabsrod og gæld til EU.

De mange problemer gøres nu trop af en ny afsløring, der kommer fra Messerschmidts forgænger i fonden Meld, polske Jacek Wlosowicz.

Sagen drejer sig om det officielle mødereferat fra generalforsamlingen i november, hvor Morten Messerschmidt blev valgt som ny formand.

Afsløringen sker, efter Morten Messerschmidt, der i øvrigt er blevet politianmeldt i sagen, i går trak sig som formand for Dansk Folkepartis gruppe i Europa Parlamentet.

Det officielle mødereferat er modtaget og stemplet hos de franske myndigheder samme dag, som den liste over bestyrelsesmedlemmer, Messerschmidt har underskrevet.

LÆS OGSÅ: Skat snydt for meget mere, end man troede

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, benægter DF’eren Jørn Dohrmann og den tidligere partifælle Rikke Karlsson, at de vidste, at de stod på den liste - og dermed var registreret som bestyrelsesmedlemmer.

Hertil skal nu lægges, at referatet er underskrevet og godkendt af Messerschmidts forgænger som formand for Meld, den føromtalte Jacek Wlosowicz. Han var dog slet ikke til stede på mødet, og kan dermed umuligt stå inde for, at referatet er korrekt.

“Jeg var ikke i Bruxelles den 19. november 2014, og det betyder, at var umuligt at underskrive noget dokument,” skriver Jacek Wlosowicz i en mail til Ekstra Bladet. Han afviser derfor, at han har godkendt referatet.

Morten Messerschmidt selv forklarer, at han ikke har noget med referatet at gøre.

Påvirker disse sager dit syn på Dansk Folkeparti?

Ekstra Bladet
Tags: