Skrabede sne af bilen, mens familien døde inde i

Skrabede sne af bilen, mens familien døde inde i

image title: 
Foto: Aleksandr Strela/123rf.com
Lørdag aften skete tragedien, da en familie valgte at køre sig en tur i den sneklædte delstat, New Jersey. Da bilen var dækket til af sne og frost, gik familiefaren, Felix Bonilla Junior, ud og skrabede bilen fri, mens familien blev siddende i den varme bil.
 
Inde i bilen sad hans kæreste og deres to børn, en søn på 1 år og en datter på 3 år.
 
Hvad ingen af dem vidste var, at sneen havde dækket for udstødningsrøret til bilen, hvilket betød at den meget giftige kulilte trængte ind i bilen til familien.
 
11 minutter efter var manden færdig med at skrabe bilen fri. Men da han steg ind i bilen igen, fandt han sin familie bevistløse
 
På kun få minutter havde den giftige kulilte dræbt både kæresten og deres lille søn.
 
Datteren, Saniyah, ligger nu på hospitalet i kritisk tilstand.
 
LÆS OGSÅ: Bor du i Danmarks bedste by?

”Lægerne siger, at de ikke tror, hun overlever. De siger, hun har en meget smal chance for at klare den,” fortæller Felix Bonilla Jr’s far, Felix Bonilla til den amerikanske tv-station.
 
Venner og familie fortæller, at når Felix Bonilla Jr. ikke arbejdede, brugte han al sin tid sammen med sine børn. Vidner fortæller desuden, at han har siddet ved sit barns side lige siden tragedien i lørdags. Felix Bonilla fortæller, at hans søn er knust.
 
Politiet fortæller, at tragedien kan være med til at minde mange andre familier om faren ved kulilte-forgiftning, og at man altid skal tjekke, at udstødningsrørene er frie, så gasserne kan trænge ud.
 
Har du tænkt dig at tjekke udstødningen, næste gang du skal ud og skrabe bilen fri for sne?
 

ABC7
Tags: