Skriver stærkt brev til mandens elskerinde

Skriver stærkt brev til mandens elskerinde

image title: 
Foto: Sebastian Gauert/123rf.com
Nogle gange er én mail alt, der skal til for at ændre et liv fuldstændig. Det var i hvert fald, hvad der skete for Carlie Maree fra Yarra Valley i Australien.

Den 31-årige skribent og coach gik fra sin mand efter at have modtaget en mail fra hans elskerinde, hvori hun afslørede at hun havde haft en affære med manden.

Carlie Maree mødte sin mand tilbage i 2005, og i 2011 blev de gift. To år senere fik de et barn sammen. Senere begyndte parret at glide fra hinanden og besluttede sig derfor for at begynde i parterapi.

På det tidspunkt anede Carlie Maree ikke, at hendes mand havde en affære, og det var heller ikke meningen, hun skulle finde ud af det. Manden havde nemlig afsluttet sit forhold til den anden kvinde, men som hævn herfor afslørede elskerinden affæren.

Et år efter skrev Carlie Maree et brev til elskerinden.

“Jeg spekulerer tit over, hvad der gik gennem dit hoved i det øjeblik, hvor meget af det der var hævn over en mand, der knuste dit hjerte, og hvor meget af det, der handlede om at gøre det rigtige mod hans kone. Niveauet af de detaljer, du beskrev, føltes som om, det var skrevet for at skabe smerte. Du vidste, hvad en hustru havde brug for at høre for at komme til det punkt i et ægteskab, hvor der ikke er nogen vej tilbage – og det leverede du,” skriver hun i brevet til sin eks-mands tidligere elskerinde.

Elskerinden var klar over, at manden var gift med Carlie Maree, men hun håbede, at han ville forlade sin kone og familie til fordel for hende.

LÆS OGSÅ: 6 tegn på at din eks ikke er kommet videre

“Du havde et valg. Du kunne lade ham komme videre og prøve at få sit ægteskab til at fungere, eller du kunne tage det hele fra ham. Du valgte mulighed to.”

Efter afsløringen af affæren forsøgte parret at få forholdet til at fungere. Desværre stod det ikke til at redde, og Carlie Maree og hendes mand gik derfor fra hinanden.

Carlie Maree lægger vægt på, at hun ikke skrev brevet til elskerinden for at få hævn, men at det var en del af en helingsproces.

“Hun gjorde en frygtelig ting, men ultimativt er hun bare en person, der blev forelsket i en, som var helt forkert for hende. Og hvem har ikke gjort det?”

Hvordan redder man et forhold efter utroskab?

BT
Tags: