Skru op for julehyggen med julens bedste film

Skru op for julehyggen med julens bedste film

image title: 
luckybusiness/123rf.com
Der er kun én uge til juleaften, og det er for alvor tid til at skrue op for julehyggen. Hvis du endnu ikke er helt i julestemning, så tænd kalenderlyset, find brunkagerne frem og kryb ned under dynen og nyd redaktionens bud på julens absolut hyggeligste film.

Alene hjemme
En klassiker du sikkert allerede har set hundredvis af gange, men trods alt ikke bør snyde dig selv for er ’Alene hjemme.’ Den amerikanske komediefilm handler om familien McCallister, der tager på juleferie og glemmer deres søn, som på snedig vis må lede indbrudstyve på afveje.

The Holiday
’The Holiday’ er en moderne julefilm, der handler om to meget forskellige kvinder, som bytter hus julen over og begge får et stort indblik i hinandens liv og møder kærligheden.

The family stone
’The family stone’ er en smuk og meget rørende julefilm, der handler om en søn, der tager sin nye meget konservative kæreste med hjem til jul hos sin frisindede familie. Hvad børnene ikke ved er, at julen bliver den sidste familien får sammen, for under overfladen er alt slet ikke som det plejer.

LÆS OGSÅ: Så mange vinder på skrabejulekalenderen

Love actually
Den romantiske komediefilm følger otte forskellige par, der alle har problemer med kærligheden. Parrenes fortællinger flettes sammen omkring jul.

Bridget Jones Diary
En film som langt de fleste kender, men som alligevel altid kan bringe smilet frem på læben. Filmens hovedrolle er 32-årige klodsede Bridget Jones, der forsøger at spise mindre, drikke mindre, ryge mindre og samtidig er på jagt efter den helt store kærlighed. 

Fars fede juleferie
I den fjollede julefilm vælger familien Griswold at fejre jul hjemme og inviterer hele familien på besøg, hvilket ender katastrofalt.

Krummerne 2 – Stakkels Krumme
Hvis du er til en rigtig familiefilm, skal du give dig i kast med ’Krummerne.’ Krummes mor er meget optaget af sundhed, storesøsteren har kærestesorger og Krumme forsøger at lærer galop. Samtidig er fru Olsen sur, og røvere forsøger at kidnappe Krumme.

Hvilken julefilm er din favorit? 
Tags: 
Nøgleord: