Slæbt 44 meter under bil da kone kørte ham ned

Slæbt 44 meter under bil da kone kørte ham ned

image title: 
Foto: Artem Konstantinov/123rf.com
Den 26. november sidste år mistede den 64-årige malermester Lars-Henrik Madsen livet, da hans hustru kørte ham ned, og han blev slæbt 44 meter under bilen. Ifølge anklageskriftet kørte hustruen ham ned med vilje, men hun nægter sig skyldig.

Den 17. september skal retten i Næstved afgøre, om kvinden skal straffes for vold med døden til følge, sådan som anklageren har nedlagt påstand om.

Oprindeligt var kvinden sigtet for drab, men anklagemyndigheden mener ikke, at beviserne herfor er tilstrækkelige.
Kvinden er også tiltalt for spirituskørsel og for ikke at have standset bilen efter påkørslen. Påkørslen efterlod Lars-Henrik Madsen med så hårde kvæstelser, at han døde i ambulancen, inden den nåede hospitalet.

Først ved retssagen den 17. september vil det komme frem, hvad der gik forud for påkørslen. Ved grundlovsforhøret i november sidste år blev der nemlig nedlagt referatforbud.

LÆS OGSÅ: Mand bider kones næse af og sluger den

Den sigtede kvindes datter og svigersøn er tidligere blevet interviewet af Ekstra Bladet, og her kom det frem, at de ikke mener, at moderen påkørte sin mand med vilje.

”Min mor kom hjem til mig og fortalte, at hun havde kørt far ned. At hun måske havde kørt ham ihjel,” fortalte hendes 38-årige datter til Ekstra Bladet.

”Mor sagde, at hun var flygtet i panik og angst for min far, fordi han var fuld og havde slået hende. Hun var på vej væk fra gården i deres lille Fiat, da far pludselig dukkede frem af mørket og hagede sig fast i kølerhjelmen.”

”Jeg forstår udmærket, at hun ikke turde stoppe op og se efter, om far var kommet noget til. Det havde jeg heller ikke turdet. Han har jo tidligere slået hende, når han var beruset,” sagde den 38-årige datter til Ekstra Bladet.

Hvad tænker du om datterens beretning af det, der skete? Tror du, at kvinden kørte sin mand ned med vilje?

Ekstra Bladet
Tags: