Slut med TV 2: Natasja Crone klar til karriereskift

Slut med TV 2: Natasja Crone klar til karriereskift

På den røde løber til Danmarks Indsamling 2017 troppede Natasja Crone og Rasmus Tantholdt op arm i arm. Kærligheden strålede ud af dem.

Men Natasja Crone er ikke den første TV 2-profil, der har stjålet Rasmus Tantholdts hjerte. I sommer blev han nemlig skilt efter seks års ægteskab fra TV 2-kollega Cecilie Beck. Ekskonen er meget formået og ønsker både Rasmus Tantholdt og Natasja Crone alt det bedste.

”Jeg elsker Rasmus, han er fantastisk, og jeg ønsker ham alt godt her i verden. Hvis det er sammen med Natasja, som jeg også holder utrolig meget af, så det er helt fint med mig, ” siger Cecilie Beck.

Hans, hendes, eks’ernes – både Crone og Tantholdt har et ret indviklet bagkatalog med deres tidligere TV 2-partnere, men ifølge Natasja Crone, er det ikke årsagen til karriereskiftet.

LÆS OGSÅ: Kendt komikers kæmpeskærm har udløst nabokrig

Til Radio24syv fortæller TV2-værtinden, at hun blot ønsker forandring i sin hverdag.

”Helt seriøst. Nu er jeg 46 år, og jeg har stadig drømme om at åbne en købmandsbutik. Jeg mangler dog stadig den gode idé. Når jeg får den, så tror jeg ikke, der er meget, der kan forhindre mig," siger Natasja Crone.

Hun vil dog ikke uddybe, om den komplicerede fortid til ekskæresten Lasse Sjørslev eller Rasmus Tantholdts ekskæreste Cecilie Beck kan have indflydelse på den pludselige lyst til nyt job.

Hvorfor tror du, at Natasja Crone ønsker et karriereskift?

Se&Hør
Se&Hør
Tags: 
Nøgleord: