Smart trick på jobbet får kiloene til at rasle af

Smart trick på jobbet får kiloene til at rasle af

image title: 
Kurhan/123rf.com/ INDEHOLDER REKLAMELNKS
Sidder du ned på jobbet? Så kan det være, at du skal overveje, at stille kontorstolen væk og i stedet stå op. For forskere har nu fundet ud af, at du kan øge din sundhed og tabe op til flere kilo ved at stå op på arbejdet.

Undersøgelsen er foretaget ud fra 1184 personers sundhedsdata, som var indsamlet gennem 46 forskningsstudier. Personerne i undersøgelsen havde en gennemsnitsvægt på 65 kilo og en gennemsnitsalder på 33 år.

Undersøgelsen viser, at hvis du står op, forbrænder du 0,15 kalorier i minuttet. Det lyder måske ikke af meget, men på en dag over seks timer, svarer det til 54 kalorier, til sammenligning findes der 40 kalorier i en Filur is.  På en uge bliver det til 270 kalorier, hvilket cirka svarer til en Magnum Classic is på 264 kalorier.

Ved at stå op på arbejdet i stedet for at sidde ned, kan du med andre ord spise 5 Filur is eller en Magnum om ugen med god samvittighed.

LÆS OGSÅ: Denne ingrediens bør alle dine cremer indeholde

Hvis du omvendt ønsker at tabe dig, kan du ved at stå op på arbejdet og droppe isen, tabe dig to et halv kilo om året.

”På lang sigt er vægttabet ikke ubetydeligt, da man kan tabe cirka 10 kilo på fire år, hvis man vejer cirka 65 kilo,” skriver forskningsgruppen fra Mayo Clinic i Rochester i deres undersøgelse ifølge Dagens.dk.

Hvis du står op i stedet for at sidde ned, er det ikke kun kiloene der rasler af, du mindsker samtidig risikoen for en række sygdomme.

”At stå op sætter gang i forbrændingen og den ekstra muskelaktivitet kan kobles sammen med formindsket risiko for hjerte-kar sygdomme, blodpropper og diabetes, så der er mange flere fordele ved at står op,” siger en af hovedforfatterne bag undersøgelsen, professor Francisco Lopez-Jimenez fra Mayo Clinic til Mirror ifølge Dagens.dk.

Vil du gerne tabe dig? Kom sukkertrangen til livs gennem et effektivt og afprøvet program til sukkerafvænning, klik her om se mere. 

Dagens.dk 

TV 2
Tags: 
Nøgleord: