Smidt ud af cafe: Så lidt tøj havde hun på

Smidt ud af cafe: Så lidt tøj havde hun på

image title: 
Foto: Daryl Knight/123rf
Davina Ward, der er personligt træner og ejer af et fitnesscenter i Surrey i England, blev forleden smidt ud af en café ved navn Costa Coffee på grund af sin påklædning.

Det gjorde hende rasende, og hun delte derfor sin oplevelse på Twitter. Siden da har debatten kørt om, hvorvidt caféen havde ret til at smide Ward ud eller ej.  

Det som ophidsede Ward mest, var den måde personalet håndterede situationen på, forklarer hun. 

Det var nemlig først efter, hun havde betalt og sat sig, at en medarbejder kom over og fortalte hende, at det var sund fornuft at have mere tøj på, når man opholdt sig på en Costa Coffee café. 

”Jeg er aldrig blevet så vred i mit liv. Det er lige så jeg skummer. Hvorfor lod de mig sætte mig ned for så at ydmyge mig ved at bede mig om at forlade stedet,” raser Davina Ward.

Hun har på Facebook lagt billeder op af sig selv, som viser, at hun havde sports-bh og løbetights på, da hun blev smidt ud. Nedenfor ses hvad hun havde på den dag. 

Den ansatte ser dog anderledes på episoden. Herfra lyder det, at Ward blev bedt om at dække sig til, fordi det er mere sundt og sikkert samt sund fornuft. 

Episoden har som nævnt sat gang i en debat på sociale medier. I den ene lejr findes de, der ikke mener, at en café kan tillade sig at fortælle kunder, hvordan de skal klæde sig. Andre er helt enige i caféens politik og mener, at det er sund fornuft af dække sig til i det offentlige rum. 

Hvad synes du? Kan man tillade sig at opholde sig på en café iført den slags sportstøj? 

BT
Tags: