Snart kan du købe Moppers lejlighed

Snart kan du købe Moppers lejlighed

image title: 
Foto: Knud Nielsen/123rf.com
Ann Patricia Christiansen også kendt som ’Mopper’ og medlem af den populære Brygge-familie, gik bort sidste år, og indtil nu har hendes børn, Linse og Mikkel Kessler ryddet og klargjort moderens lejlighed, så nye beboere kan flytte ind.

”Moppers lejlighed er nu tømt og helt renoveret. Den var ikke så pæn før, men den er blevet super flot, så nu er den klar til at blive solgt. Det har taget rigtig lang tid at tømme den, for vi ikke har været så gode til at tage hen og pakke det hele sammen, men nu er det overstået,” fortæller Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Derfor dropper Linse ’Familien fra Bryggen’

Linse oplyser desuden, at hun stadig har Moppers urne stående derhjemme, og at der ikke er foreløbige planer om en bisættelse. Hun forklarer ligeledes, at den berømte Brygge-familie har forskellige måder at bearbejde sorgen på.

”Både Geggo og jeg er nået længere i sorgen, men Geggo er stadigvæk ikke lige så langt, som jeg er. Hun kan for eksempel stadigvæk ikke lide at se videoer af Mopper, hvor jeg selv ser videoer af hende hver eneste dag. Det har jeg brug for, og man bearbejder jo sorgen forskelligt.”

Kunne du finde på at købe Moppers lejlighed?

Realityportalen
 
Tags: