Socialdemokratisk dagpenge-mysterie

Socialdemokratisk dagpenge-mysterie

image title: 
Foto: Dennis Jacobsen/123rf.com
Socialdemokratiet var hurtigt ude med kritik af Venstres manglende udspil om kontanthjælpsloftet, men de vil heller ikke selv sige noget om, hvad der skal ske med dagpengene efter valget.
 
Det røde parti har kritiseret Venstre heftigt på de sociale medier, især i forbindelse med Venstres kontanthjælpskampagne – som desuden modtog massiv kritik fra alle sider.
 
LÆS OGSÅ: Valggyser: Rød blok haler ind på blå blok
 
Det står klart, efter Henrik Qvortrup i et længere interview på DK4 forgæves forsøgte at få den politiske ordfører Maja Panduro (S) til at udtale sig om, hvordan dagpengereglerne bliver ændret efter valget.
 
Alt hvad danskerne kunne få ud af Maja Panduros udtalelser var, at partiet kun vil ‘kigge på’ dagpengereglerne – men det blev ikke konkretiseret yderligere.
 
Qvortrup gjorde ellers et godt forsøg på at få den politiske ordfører til at tale om nogle konkrete emner, blandt andet satte han hende under pres i spørgsmål om løftebrud og udlændingepolitik.
 
Hvad er din holdning til, at Socialdemokratiet kritiserer Venstres udspil om kontanthjælpsloftet, når de ikke engang selv vil udtale sig?

 
MX

Tags: 
Nøgleord: