Sol, sommer og data

Sol, sommer og data

Sponsoreret indhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Elsker du også at bare at slikke sol til lyden af dine egne playlister og nyt musik? Du er måske typen, som synes, at det er ret terapeutisk at gå en tur med et podcast i ørene? Det kan vi faktisk også godt lide, og det kan mange andre mennesker også. Og det er derfor, at man skal nok data til at klare sig hele sommeren lang, fordi man skal være udenfor, hvor der ikke er wifi. Mon dit mobilselskab giver dig alt det du skal have for pengene, så du kan komme igennem sommeren med masser af data? Læs med her og find ud af det. 
 

Hvad inkluderer dit abonnement?

Det er vigtigt at have styr på, hvad dit mobilselskab inkluderer i deres abonnementer og det abonnement, som du betaler for. Du har jo brug for at have en masse data, når du skal ligge nede på stranden en hel dag eller tage til bålaften med vennerne. Det er jo bare ikke sjovt at rende rundt og ikke blive opdateret i messenger gruppen. Ingen data er jo nemlig lig med ingen opdatering eller notifikationer fra apps, som bruger data. Derfor skal du altså have et abonnement, som giver dig det, der skal til for at komme igennem sommeren. Det får du ved at sammenligne GB data og taletid med pris. Der findes mange forskellige mobilselskaber, men det er altså værd at bruge tid på, så du kan bruge de ekstra penge på øl, solcreme og is. 
 

Skal du rejse på sommerferie?

Der er også noget helt andet, som man skal være obs på. Det er nemlig, hvor mange GB data dit abonnement kan give dig i andre lande i EU. Det er nemlig blevet så nemt og billigt at flyve til alle mulige steder i EU, så din sommer kan være fyldt med rejser. Du skal muligvis ned og få lidt ekstra solstråler på Mallorca eller besøge Venedig for at sejle i gondol med din kæreste. Her får du også brug for data. Maps virker nemlig ikke uden GB data, og det betyder jo, at du muligvis ikke kan finde vej hen til den lækre restaurant, som du fandt på instagram eller du ikke kan finde ud af, hvad det lokale taxa firmas nummer er, når du står og har brug for en taxa.

 
Tags: