Soldat smidt ud af militæret for at tæve pædofil

Soldat smidt ud af militæret for at tæve pædofil

image title: 
Foto: Mihai Florea/123rf.com
Den 6. september 2011 overfaldt Charles Marland og en kollega den pædofile leder, og i sidste uge fik Martland afvist sin appel om at beholde sit job. Selv mener han, at det er forkasteligt, hvis han mister det. Man har bedt ham om en skriftelig redegørelse, som mediet CNN  nu har fået fat på.
 
”Hele landet ved, at det er moralsk forkert at sparke mig ud af militæret,” indleder Martland.
 
Han hævder, at han er blevet bedt om at vende det blinde øje til deres afghanske allieredes sexovergreb mod små drenge og piger. En mor til en af disse børn fortalte Martland og hans kollega om den brutale politileder, der havde bundet hendes søn fast til en pæl og udnyttet ham. Herefter fik hun også et besøg af politilederens venner, der tævede hende.
 
Da de to soldater konfronterede betjenten med hændelserne, blev de angiveligt mødt med en arrogant reaktion, hvor lederen sagde:
 
”Det er jo bare en dreng.”
 
Men dette skulle han aldrig have gjort. Det fik nemlig de to soldater til at kaste sig over politilederen, som dog selv var i stand til at forlade lejren, da de var færdige.
 
LÆS OGSÅ: 
 
”Han var aldrig bevidstløs…. Og episoden varede ikke mere end nogle få minutter,” skriver Martland og slutter af med følgende sætning:
 
»Selvom jeg udmærket forstår, at militærets jurister siger, at det var ulovligt, så følte vi et moralsk ansvar for at handle.”

Charles Martlands overordnede udtalte i sidste uge til CNN, at man havde sørget for, at politimanden aldrig ville nærme sig drengen eller moderen igen.
 
 
Mener du, at Martland fortjener at beholde sit job til trods for, hvad han har gjort?
 
 
B.T.
 
 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter