SOLmail: Vigtige ændringer

SOLmail: Vigtige ændringer

Kære SOL.dk-bruger

Siden 90'erne har SOL.dk samlet brugere fra hele Danmark på et fælles sted for nyheder, underholdning, debat og e-mail. SOL.dk har overlevet ved at levere en sikker mailløsning med servere i Danmark, og med god kundeservice til vores brugere.

Indtil nu har vi formået at dække vores omkostninger gennem reklameindtægter fra vores site. Fremadrettet ser vi desværre, at dette vil være mere krævende.

Baseret på dette har vi besluttet at indføre betaling på SOLmail.

Du får mere information om prissætning og muligheden for at aktivere dit abonnement næste gang du logger ind på din webmail.

Vi arbejder konstant med at forbedre brugervenligheden og sikkerheden i vores mailtjeneste. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke ændringer vi nu foretager på SOL.dk.
 

Ny webmail

Vi har nu lanceret en ny webmail! Her har du flere funktioner til rådighed, webmailen er lettere at bruge, og helt uden annoncer. Den nye webmail er også tilpasset både PC/Mac og mobil.

Selvom vi er sikre på at du vil kunne lide den nye webmail meget bedre, vil du også stadig have mulighed for at bruge den gamle webmail. Hvilken version du vil bruge, kan du vælge, når du logger ind.

Skitse af ny webmail
Billede: Skitse af ny webmail
 

Øget lagerplads

Vi har modtaget feedback fra vores brugere om, at nogle postkasser hurtigt løber tør for plads, og det er ikke et sjovt job at skulle rydde op i gamle mails, som du foretrækker at beholde.

Vi har derfor besluttet at øge lagerpladsen for vores brugere, og alle SOL.dk-konti vil have adgang til 10 GB lagerplads i deres postkasse. Vi følger øje med brugernes behov fremad for at sikre, at lagerpladsen er tilstrækkelig.
 

Fordele ved at have e-mail på SOL.dk

Vi forstår at ikke alle ønsker et betalingsabonnement, men oplever at de fleste tilbagemeldinger er positive overfor at betale en pris, mod at kunne beholde en lokal tjeneste som SOL.dk åben.

Fordelene ved at have en SOL.dk-mail er mange:
  • Hurtig og god support hjælper dig, når du har brug for det
  • Brug din e-mail fra enhver enhed, hvad enten det er en pc / Mac, mobiltelefon eller tablet
  • Alle data lagres sikkert på servere i Danmark, med bedste praksis for sikkerhed og back-up
  • Brug Danmarks måske nemmeste domænenavn i din e-mailadresse
  • Vi fortsætter med at udvikle vores mailtjeneste for at tilbyde dig det bedst mulige produkt
Bemærk, at vi i samme forbindelse har opdateret vores brugerbetingelser.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

Med venlig hilsen
Os i SOL.dk
Tags: