Sommerindretning anno 2019

Sommerindretning anno 2019

Dette er en sponsoreret artikel
 
Sommeren er over os, og vi kan for alvor mærke, at det ikke længere er forår i Danmark. Og selvom det ikke er første år, at sommeren pludselig rammer det ganske danske land lige pludselig, kommer det varme vejr stadigvæk som et chok for rigtig mange danskere.
Og med sommeren kommer nyt humør og en eventyrlysten, der ikke kan ses resten af året. Men en af de helt store tendenser i år er, at det er blevet tid til en indretnings-make-over. Ud med det gamle og ind med det nye.

I artiklen her kigger vi ind i, hvad det er, der trender i år 2019 – og hvad danskerne har vist særlig interesse for i netop denne varme tid. For selvom varmen måske ikke har nogen direkte effekt på den måde, som vi indretter vores hjem, er det stadigvæk en tid, hvor vi indser, at et hus fyldt med nibs og gamle lædermøbler ikke er ønskværdigt eller ideelt på nogen tænkelig måde.

Designerklassikere vs. Minimalismen

Når vi i dag køber møbler, gør vi det faktisk ikke helt på samme måde, som vi gjorde for nogle år siden. For hvor designermøblerne blev op maksimeret, er de i dag blevet centrum for enhver moderne indretning. Alle de gamle klassikere er kommet ud af depoterne og fylder nu rundt i de danske hjem, og rigtig mange af disse er enten taget tilbage i produktion eller steget markant i handelsværdi. Find lækre sommermøbler hos Trademax.

Specielt de ældre stole fra designere som Wegner eller Arne Jacobsen har fået en fast plads i flere danske hjem, og dette er blandt andet fordi, man har indset, at de ældre klassikere faktisk går ret godt i spænd med det nye fokus på minimalisme. På den måde kan man nemlig fjerne fokus helt fra de forhenværende iøjnefaldende nipsfigurer og lignende og i stedet lade sig inspirere af det tidsløse design og den moderne minimalistiske indretning, hvor råmaterialer fremhæves og prydes.

Den nye indretningsstil virker måske en anelse upersonlig, men faktisk er det netop det, der gør, at man har mulighed for at fremhæve nogle af de personlige karaktertræk, man har som person – værende eksempelvis kunstneriske kendetegn eller personlige arvestykker, der tidligere har haft en mere ubetydelig plads i det fjerneste hjørne af stuen. Se mere her, hvis du vil have inspiration til, hvordan man kan skifte de gamle udgåede møbler med noget, der i den grad giver plads til fornyelse.
Tags: