Sover du med mobilen? Det er ekstremt farligt

Sover du med mobilen? Det er ekstremt farligt

image title: 
Tuomas Lehtinen/123rf.com
Hvis du tager din mobil med i seng om natten, bør du straks stoppe med det, for det kan være ekstremt farligt. Det skriver MSN ifølge BT.

Det viser sig nemlig, at hvis du har din mobil liggende på puden eller lagnerne, mens den oplader, kan du risikere, at den bliver så varmt at den går i brand.

Det amerikanske brandvæsen i Newton advarer mod faren ved denne form for opladning gennem et Facebook-opslag, hvor de skriver:

LÆS OGSÅ: Får du huller i tøjet? Sådan undgår du det

”Forskning viser, at 53 procent af børn og voksne har deres mobiler til opladning på deres seng eller under puden. Det kan være ekstremt farligt. Varme, der bliver genereret af opladeren, kan ikke forsvinde, og telefonen vil blive varmere og varmere. I værste fald kan der gå ild i telefonen.”

Samtidig opfordre teknologiekspert Rachel Rothman til, at man altid bruger en oplader fra fabrikanten selv, da dette i højere grad kan være med til sikre dig imod brand.

”Undgå desuden at oplade din telefon under ekstreme temperaturer - for varmt eller for koldt - og oplad din telefon et sted, hvor den kan aflede den overskydende varme,« siger Rachel Rothman til MSN ifølge BT.

Oplader du din mobil i sengen?

BT
Tags: 
Nøgleord: