Spar op til 40 % på dit nye køkken

Spar op til 40 % på dit nye køkken

Et nyt køkken er ofte en dyr investering og en af de store poster på renoveringskontoen for alle boligejere.

Sammen med badeværelset er det det dyreste rum at renovere i alle gamle boliger og derfor er det vigtigt som boligejer, der skal have et nyt køkken at undersøge alle køkkenleverandører inden beslutningen tages.

Da beslutningen om at vælge leverandør til et nyt køkken ofte afhænger af pris, men også tillid til leverandøren, er det en god ide at undersøge de forskellige leverandørers priser og anmeldelser.

De fleste køkkenleverandører er i dag store brands, som mange danskere kender fra Tv-reklamer og andre former for annoncering.

Fordi de bruger mange penge på at skabe et brand gennem Tv-reklamer og har en stor organisation, vil deres priser ofte også være høje da indtjeningen skal modsvare omkostningerne.

Laver man som boligejer en grundig undersøgelse af markedet for køkkenleverandører, vil man også opleve at der er et stort spænd i priser – men kan man som forbruger være sikker på at kvaliteten hos disse leverandører er god nok?

Hos Billigskabe.dk kan man finde billige køkkenskabe fra danske producenter i samme kvalitet som de store og kendte køkkenleverandører.

Faktisk så benytter Billigskabe.dk de samme producenter som de store køkkenleverandører, men kan holde priserne nede. Derfor kan man som boligejer købe mange af de samme køkkenelementer som hos de store køkkenleverandører og spare op til 40 % på disse hos Billigskabe.dk.

Vurder din næste køkkenleverandør på garanti og kundeanmeldelser

Da mange af køkkenleverandører benytter mange af de samme producenter til deres køkkenelementer, kan kvaliteten på køkkenelementerne sammenlignes, ligesom boligejerne kan sammenligne prisen.

To ens skuffer fra to forskellige køkkenleverandører, kan have op til 40 % prisforskel fordi at den ene skuffe kommer fra et stort brand.

Fordi de lidt billigere køkkenleverandører ikke er kendte brands, er det en god ide som boligejere at tjekke deres vilkår og betingelser og deres kundeanmeldelser på nettet.

Billigskabe.dk yder fx 10 års garanti på alle deres produkter og har mere end 15.000 kundeanmeldelser på nettet – begge dele viser at de sætter stor vægt på at levere køkkener til danskerne af høj kvalitet.

De mange kundeanmeldelser viser også, at mange andre brugere har valgt at købe deres nye køkken hos Billigskabe.dk.

Som noget nyt kan du låne vareprøver med hjem fra Billigskabe.dk – dermed kan du selv teste kvaliteten af træet som bruges til køkkenelementer, bordplader og skydelåger.

Eneste krav er, at du lægger 50 kr. i depositum, som refunderes ved tilbagelevering af vareprøverne.

Find masser af inspiration online

Når man skal købe et nyt køkken, så er et godt sted at finde inspiration til et nyt køkken bobedre.dk.

Her kan man finde mange inspirerende artikler omkring hvad der er mest populært i et køkken og hvordan andre boligejere har indrettet deres nye køkken og hvilke leverandører der har leveret køkkenelementerne.

Mange boligejere er meget fokuseret at få lavet et køkken med alrum, så man kan snakke med sine gæster eller familie mens man laver mad.

Da madlavning er blevet mere populært blandt danskere, er ”samtalekøkkenet” blevet mere populært og mange vælger denne løsning.

En anden ting som man også kan finde inspiration til i mange af artiklerne hos Bobedre.dk, er hvordan man bedst udnytter skabspladsen i køkkenet.

Ved at udnytte skabspladsen i køkkenet, undgår man at køkkenet ser rodet ud og der står for mange køkkenmaskiner, krukker og andre ting på køkkenbordet.

Mange af de ting som du finder i inspirationsartiklerne hos Bobedre.dk, kan også købes hos Billigskabe.dk så udnyt muligheden og find dit nye drømmekøkken hos Billigskabe.dk
Tags: