Spar penge på dit næste renoveringsprojekt ved at købe materialer de rigtige steder på nettet.

Spar penge på dit næste renoveringsprojekt ved at købe materialer de rigtige steder på nettet.

Som boligejer bruger man ofte mange penge på at vedligeholde boligen og gøre den flottere ved fx at lave nye lofter med spots.

Hvert renoveringsprojekt er en udgift for dig som boligejer og derfor kan der godt være penge at spare ved at vælge det rigtige sted online til at købe sine produkter til fx det næste projekt med ny belysning i boligen.

Hvad enten du skal lave nyt loft med spots, gerne vil formindske elregningen med LED belysning eller lave lækker udendørsbelysning på den nye terrasse, så kan du finde dette i Elvvs.dk’s store udvalg af belysning på nettet.

Elvvs.dk har et stort udvalg af produkter indenfor belysning og du kan med sikkerhed finde dit næste spot, pære eller armatur som du skal bruge til dit renoveringsprojekt.

Elvvs.dk forhandler alle de kendte mærker såsom Daxtor, Louis Poulsen, Nordlux, Malmbergs og mange andre kendte varemærker som en del af deres store udvalg.

Prismatch sikrer dig som forbruger den laveste pris

Udover at have et stort udvalg indenfor belysning, el-artikler og VVS-artikler, så har Elvvs.dk også prismatch.

Elvvs.dk matcher derfor prisen hvis du kan finde præcis samme produkt med samme varenummer hos en anden dansk online butik.

Bolius laver hvert år en analyse, hvori de blandt andet spørger boligejere hvor mange penge de har brugt på renoveringsprojekter indenfor det seneste år.

Bolius boligejeranalyse 2018 viste at danskerne generelt brugte 64.720 kr. i gennemsnit på renovering af boligen sidste år.

Når man som boligejer i gennemsnit bruger mere end 60.000 kr. om året på at renovere boligen, er det en god ide at undersøge i hvilke webshops byggematerialer og el-artikler med mere, kan købes billigt.

Og med Elvvs.dk’s prismatch kan du spare penge på dine byggematerialer og el-artikler – kan du som boligejer bare spare 10 på % på projektet hvert år, udgør det trods alt en væsentlig besparelse.

Ydermere er besparelsen også dobbelt, da mange boligejere først skal tjene pengene igennem deres løn og arbejde og herefter betale skat af det – dermed vil besparelsen i gennemsnit udgøre 12.000 kr. brutto.

Mere end 6.500 kundeanmeldelser på Trustpilot

Udover at prisen med prismatch er meget lav, når du køber dine varer til næste renoveringsprojekt hos Elvvs.dk, så har Elvvs.dk også eksistereret i mange år.

Fordi Elvvs.dk har eksisteret i mange år, har webshoppen også samlet mange kundeanmeldelser fra kunder.

I dag har Elvvs.dk mere end 6.500 kundeanmeldelser på Trustpilot

Mange af kunderne der har anmeldt Elvvs.dk på Trustpilot lægger vægt på at det er enkelt og hurtigt at bestille online samt at få det leveret.

Er man som boligejer i tvivl om noget eller har spørgsmål til produkterne, så kan man altid ringe til Elvvs’s kundeservice, hvor der sidder kvalificerede medarbejder for hvert fagområde klar ved telefonen.

Elvvs.dk sælger mere end 60.000 forskellige produkter, så som boligejer er der stor sandsynlighed for at du kan finde dine materialer til dit næste byggeprojekt og spare penge på grund af Elvvs.dk prismatch.
Tags: