Sparetips: Sådan sparer du penge på fyringsolien

Sparetips: Sådan sparer du penge på fyringsolien

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Bruger du fyringsolie til at opvarme din bolig, så ved du formentlig allerede, at det er dyrt i længden. Hvad du måske ikke allerede ved er, at der i så fald er rigtig gode muligheder for dig for at spare penge på den dyre fyringsolie. Hvis du gerne vil vide, hvordan det kan lade sig gøre, så kan du med fordel læse med her i denne artikel, hvor vi kommer godt omkring de forskellige sparetips, der er til dig, der opvarmer boligen med fyringsolie.
 

3 gode spareråd

  1. Find den billigste forhandler
  2. Skru ned for dit forbrug
  3. Overvej et alternativ
 

1. Find den billigste forhandler

Det første og det nemmeste punkt på sparelisten er, at du skal starte med at finde den billigste forhandler, hvis du gerne vil have fat i markedets billigste fyringsolie. Det kan godt være, at det viser sig, at du allerede køber din fyringsolie hos den billigste forhandler, men sandsynligheden for det er relativt lav – i hvert fald hvis du ikke har undersøgt priserne inden for de seneste par år.

Der er i dag et stort udvalg af forskellige forhandlere, der sælger deres fyringsolie til billige priser på nettet, og det skyldes, at webforhandlerne er meget mere konkurrencedygtige end de fysiske forhandlere, fordi de ikke har de samme udgifter, der skal dækkes ind. Det kommer i sidste ende dig som forbruger til gode, så gør dig selv og din pengepung en tjeneste og undersøg markedet.
 

2. Skru ned for dit forbrug

Hvis det på nogen som helst måde kan lade sig gøre, så kan du overveje at skrue ned for dit forbrug, hvis du ønsker at spare penge på din fyringsolie. Der skal ikke ret meget til, før du vil kunne mærke, at din fyringsolie vil kunne holde i længere tid, og på den måde kan du hurtigt spare lidt penge hver måned.
Det er dog langt fra i alle husholdninger, dette kan lade sig gøre, og hvis det gælder for dig, så kan du med fordel kigge nærmere på de andre punkter.
 

3. Overvej et alternativ

I forbindelse med vores mange klimaforandringer og den store klimadebat, der raser, så kan du måske overveje, om der findes et billigere og mere klimavenligt alternativ. I så fald vil der selvfølgelig være tale om en stor engangsudgift lige her og nu, men på sigt vil du kunne spare rigtig mange penge, samtidig med at du gør klimaet en tjeneste.
Står det gamle oliefyr alligevel over for en snarlig udskiftning, kan det jo være oplagt at se nærmere på, om ikke det i så fald bedre kunne betale sig at vælge en mere klimavenlig løsning.

 
Tags: