Spil hjerterfri på nettet og få masser af underholdning

Spil hjerterfri på nettet og få masser af underholdning

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Hjerterfri er et populært kortspil, hvor du spiller mod 3 modstandere. Du behøver ikke være sammen med dine venner eller familie for at kunne få mange timers underholdning med kortspillet.

Du kan spille på nettet, når du ønsker det. Her matches du automatisk op med 3 kortspillere, og så gælder det om at få stik med hjerterne.

Spil hjerterfri online her og få adgang til spænding og underholdning, når det passer dig.
 

Introduktion til hjerterfri spillet

Som navnet antyder, gælder det i hjerterfri om at komme fri af hjerterne. Dette sker ved at lægge stik.

Der spilles om point, som gives igennem flere runder. Vinderen er den spiller, som har færrest point. Skulle der være flere spillere, som sidder med samme antal point, erklæres spillet for uafgjort.

Herved adskiller spillet sig fra mange andre kortspil, hvor det er meningen at indsamle point.

Spillet begyndes med klør 2. Traditionelt fungerer kortspillet med 4 runder, hvor der skiftes mellem at bytte til hhv. højre, venstre og overfor.

Hjerterfri spillet afsluttes, når en af de 4 spillere er uheldig at nå 100 point.

Spar dame er et betydningsfuldt kort, som det gælder om at undgå at få på hånden. Hun anses for at være spillets ”Sorte Per”, og hun er lig med 13 point.

Alle kort på nær hjerterne giver 0 point. Hjertekortene giver 1 point.

Når en runde er afsluttet, bliver der optalt point ud fra hver spillers stik.
 

Fordelene ved at spille gratis hjerterfri online

Der er både praktiske og underholdningsmæssige fordele ved at spille hjerterfri gratis på nettet. For det første kan du spille, når det passer dig. Har du en ledig stund, kan du få stimuleret hjernen ved at spille kort, hvor det gælder om at være taktisk og strategisk.

Et hjerterfri spil er et simpelt spil, som alle kan gå til og udvikle sig med.

Du er fri for at samle venner, familie eller kollegaer, når du ønsker underholdning. Spillet varer i gennemsnit 10 minutter, hvilket er ideelt til en ”hjernepause” i hverdagen eller weekenderne.

Om du vil spille fra tablet eller computer, er op til dig.
 

Taktik til dig, der er øvet med kortspil

Er du allerede erfaren med det populære og velkendte spil, kan du afprøve reglen ”Skyd efter månen”, der går ud på at samle kort med point (Det vil sige hjerter og spar dame). Det er en svær taktik, hvor du bevidst går efter kortene med strafpoint. Lykkes det for dig, vil det medføre, at dine modspillere får 26 strafpoint hver.

Når du vil afprøve denne taktik, skal du sørge for at holde det skjult fra dine modspillere. Afsløres du, vil det være dig, som modtager strafpointene.

Reglen er også kendt som ”Samler”-taktik. Den kan være spændende for dig at udvikle dig taktisk med.

Når du kan spille hjerterfri gratis på nettet, vælger du selv, om du gøre det for underholdningens skyld, eller om du vil udvikle dig taktisk.  

 
Tags: