Spis dig mæt i lækre is til sommer

Spis dig mæt i lækre is til sommer

Artiklen indeholder sponsoreret indhold.
 
Sol og sommer er et hit hos mange. Vi får endelig lov til at opleve solens stråler og kan mærke den positive stemning, når sommermånederne melder deres ankomst. Der bliver åbnet for havefesterne, sommerfesterne, studenterfesterne og vejfesterne.
 
Du kan glæde gæsterne hjemme hos dig ved at have ispinde klar. Det er ikke kun børnene, der vil blive ekstatiske over en klassisk pindis. Det er for eksempel et kæmpe hit, når de studerende fra vognturen vælter ind i haven eller hjemmet, at der er lidt forfriskninger klar. Du kan også gøre det til en skattejagt til børnefødselsdagen. Gem ispindene i fryseren, og lad børnene arbejde for godterne.
 
Dessert er ren selvforkælelse for sjælen. Det kan få dig i strålende humør, og desserter kommer i alverdens afskygninger. Du kan få mange andre former end den klassiske ispind. Der findes islagkagerne, issandwichen og vaffelis. Disse kan konstrueres og komponeres på lige den måde, som du ønsker.
 
Det kan være med smage som chokolade eller jordbær. Du kan også vælge dem, der indeholder en anelse mere tekstur. Her er de populære og eftertragtede varianter dem med oreo stykker, rocky road, stracciatella og så videre.
 
Find din favorit ispind
Du kender alle de klassiske ispinde. Der er måske en æske is, som du altid søger til, når du skal købe pindis hjem til fryseren. Ispinde kan sætte et smil på alles læber. Vi har alle sammen vores præferencer, når det kommer til smag, tekstur og variant. Du kan blandt andet finde ispinde som:
 
- Sodavandsis
- Flødeis
- Sorbet is 

Du kan også få ispinde, hvor det er en blanding mellem sodavandsis og flødeis. Der findes mange eksempler, hvor disse er blevet smagfulde, lækre og højt elskede klassikere. Brug sommeren på at spise et udsnit af dem.

Lad isen afkøle i sommervarmen
Du kender følelsen af sommer. Solen står højt på himlen, den er komplet skyfri og atmosfæren emmer af liv. Det er også en årstid, hvor kroppen skal køles ned, da de varme temperaturer kan være belastende for kroppen, hvis det især foregår over en længere periode. Her er det vigtigt, at du får indtaget en masse væske, så din væskebalance ikke bliver ramt under ekstreme vejrforhold.
 
Du kan kombinere væsken med en is. Den fungerer naturligvis også til de kolde måneder, hvis du sidder indenfor i varmen med en dyne på sofaen og din yndlingsfilm i flimmerkassen.
 
Sommervarmen er dog primært, når folk tyer til den klassiske pindis. Spørgsmålet er, hvilken skal du smage? Vælger du den, som du altid har gjort eller ønsker du at udfordre smagsløgene med en ny variant? En ting er sikkert, der er mange muligheder, når det kommer til pindis-menukortet.
Tags: