Spis dig til et ordentligt knald

Spis dig til et ordentligt knald

image title: 
Foto: Nolre Lourens/123rf.com
Der er mange veje til at fyre op under sexlysten, men faktisk kan det, du indtager, spille en væsentlig rolle. Eksempelvis påvirker sennep hjerte-/karsystemet og kønskirtlerne, og det er derfor ikke unormalt, hvis du bliver opstemt efter at have spist sennep.

Der er dog mange flere ting, der kan sætte gang i sexlysten.

Østers er ikke kun oplagt, fordi deres form har et åbenlyst sammenligningsgrundlag, men de betragtes faktisk som et naturligt elskovsmiddel, fordi de indeholder zink, som øger seksualdriften ved at sætte gang i testosteron-produktionen. Det samme er gældende for honning og asparges.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du hyppigt kvindeproblem

Bladselleri, avocado og mango er ligeledes værd at købe ind, hvis aftenen skal ende i elskov, mens noget så usexet som kapers i den grad også kan bruges. Kapers menes nemlig at have nærmest overnaturlige kræfter, der skulle vække sexlysten og modvirke impotens, ligesom det i øvrigt også er tilfældet med maca, også kendt som peruviansk ginseng.

Af krydderier kan du med fordel bruge safran, hvidløg, kryddernellike, muskatnød og ingefær, mens chokolade ikke overraskende også er anbefalelsesværdigt – specielt, hvis den har et højt kakaoindhold.

Det er dog ikke alt, der behøver at blive indtaget for at øge sexlysten, for noget så simpelt som isterninger kan eksempelvis bruges kreativt. Lad den kolde isterning ramme din partners varme hud, og så kan du godt være sikker på, at de sitrende kuldegysninger vil sætte gang i lysten.

Har du erfaring med en eller flere af disse madvarer?

MSN
 
Tags: 
Nøgleord: