Sports-vært på DR afslører ny kærlighed

Sports-vært på DR afslører ny kærlighed

image title: 
DR 1 / DANMARK
Den 40-årige tv-vært og sportselsker Tina Müller er omgivet af kærlighed. På Instagram lufter sportsværten i hvert fald et billede af sin nye kæreste. Det skriver Ekstra Bladet.

Her har hun delt et billede sammen med den unavngivne mand, som hun poserer sammen med i det kolde vintervejr med en beskeden kommentar til billedet: Kærester efterfulgt af et hjerte.

Flere brugere lykønsker parret. Ekstra Bladet har forgæves prøvet af få en kommentar fra Tina Müller, men den unavngivne herre forbliver navnløs lidt endnu.

LÆS OGSÅ: Elsker du din partner? Her er svaret

Man må næsten gå ud fra, at den nye kæreste er ligeså tosset med sport, som Tina Müller er – ellers kan det være svært at danne par med sportsværten. Hun har tidligere forklaret, at hun ikke kan være sammen med en, hvis han ikke kan acceptere hendes kærlighed til sport.

Tina Müller flyttede da også til Aarhus sammen med DR Sporten, selvom hun i første omgang ikke ville væk fra hovedstaden.

”Jeg er blevet lokket med til at være en del af et formidabelt hold. Et hold, der spiller unægtelig godt sammen og som fra februar har hjemmebane i Aarhus. Med andre ord, jeg har nu sagt JA til at rykke med til Aarhus sammen med den mest fantastiske arbejdsplads, DR Sporten, ” skrev hun i et Facebook-opslag ifølge Ekstra Bladet.

Har du set billedet af det nye kærestepar?

Ekstra Bladet
Tags: