Større TV-pakke? Her får du flest kanaler

Større TV-pakke? Her får du flest kanaler

image title: 
Dmitriy Karelin/123rf.com

Du kender sikkert følelsen af, at der ikke er noget spændende i TV’et. Dette problem kan du undgå med en TV-pakke med mange kanaler. Med de store TV-pakker kan du få adgang til alt fra 6’eren og TV3 Max til E! Entertainment og CNN. I samarbejde med Samlino.dk hjælper vi dig med at finde den udbyder med flest kanaler.
 
Viasat og Waoo ligger forrest i feltet 

Viasat Totalpakke

Månedlig pris: 599 kroner
Pris for 6 måneder: 2396 kroner
Specielt ved tjenesten: De første 2 måneder er
gratis, og Viasat film er inkluderet.
 
Waoo Viasat stor tv pakke
Månedlig pris: 599 kroner
Pris for 6 måneder: 3594 kroner
Specielt ved tjenesten: Viaplay Total er inkl. i prisen

 

LÆS OGSÅ: Dansk musikstjerne siger ja til kæresten

 
Hos både Viasat og Waoo kan du få op til 63 TV-kanaler. Prisen hos begge udbydere er 599 kroner om måneden og der er gratis oprettelse. Hos Viasat får du de første 2 måneder gratis. Viasats pakke koster koster derfor 2396 kr for de første 6 måneder og samtidig er Viasat film også inkluderet.  Viasat film er en streamingtjeneste, som tilbyder alt fra action- og komedie film til hyggelige film for hele familien.

Waoo er det næstbedste alternativ, og tilbyder samme antal kanaler som Viasat. Waoos TV-løsning indeholder dog gratis adgang til Viaplay total, som normalt koster 319,- om måneden. Med Viaplay Total får man som kunde adgang til 5 kategorier af TV herunder sport, fighting, serier, børn og film, og kan streames på alle enheder, hvis man blot downloader Viasat Play app’en på sin enhed.

Hvilken tv-pakke har du? 

Samlino.dk 


Tags: 
Nøgleord: