Stak sin fod ind i babys mund

Stak sin fod ind i babys mund

image title: 
Foto: Facebook
Politiet i South Carolina fik nys om et billede af en baby med en teenagepiges fod i munden, og trådte til med det samme.
 
Billedet af den syv måneder gamle baby blev lagt på Facebook, hvor det hurtigt skabte røre i lokalmiljøet. Det skriver FOX Carolina. Det chokerende og bizarre billede blev taget hos den plejemor, som passede den lille dreng.
 
Her var plejemoderens datters 15-årige veninde på besøg, og på en eller anden måde lykkedes det hende at snige sig til at stikke sin tå ind i babyens mund, tage et billede og sende det via Snapchat. På billedet satte hun adskillige smileyer på, som græder af grin.
 
LÆS OGSÅ: Intet bad i 12 år – sådan holder han sig ren
 
Billedet endte herefter på Facebook, og her så drengens mormor det.
 
“Mit barnebarn betyder alt for mig. Da jeg så billedet, var jeg knust, for han er en uskyldig lille baby,” siger Robenae Dewberry.
 
“Min datter ringede til mig og græd over telefonen. Den tå kunne have kvalt ham, og han kunne have været død af at få den i munden. Hvem ved, hvor langt tilbage i hans mund den var,” siger hun.
 
Politiet efterforsker nu hændelsen og vil sikre sig, at dagplejeren lever op til alle regler og standarder. Barnets familie informerer om, at dagplejemoderen har givet dem en undskyldning og derudover har sagt, at hun ikke kendte til det chokerende optrin, før drengens mor viste hende billedet.
 
Der er endnu ikke blevet taget stilling til den 15-åriges straf.
 
Hvem har ansvaret for situationen? Og hvordan bør den 15-årige pige straffes?
 
Dagens.dk
 
 
Tags: 
Nøgleord: