Statsministeren løfter sløret for nyt familiemedlem

Statsministeren løfter sløret for nyt familiemedlem

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Lars løkke Rasmussen og hans familie er henrykte over den kommende familieforøgelse. Sidst på måneden bliver familien nemlig beriget med deres nye hundehvalp Fríða.

For tre måneder siden mistede Løkke-familien efter otte år deres højtelskede hund Bella til kræft. Derfor glæder udsigterne til den nye hvalp hele familien. Særligt spændt er dog familiens anden hund ’Beauty’, der kan se frem til en ny legekammerat.

Statsministerens glæde over det nye familiemedlem, er ikke til at tage fejl af, i en Facebook-opdatering skriver han:

”Jeg besøgte søndag familiens nye hundehvalp. Kun fem uger gammel ved hun endnu ikke, at hun skal hedde Fríða (smuk på færøsk) eller at hun om tre uger får en "søster", Beauty, som har savnet selskab siden Bellas død. Vi glæder os til at hente hende hjem sidst på måneden. Indtil da er hun i perfekt selskab i Esbjerg hos sin mor, Smilla, som er den dejligste toller, jeg længe har mødt.”

LÆS OGSÅ: Skandale: Nu skal Naser Khaders bøger brændes
 
Den nye hvalp minder utroligt meget om familiens savnede Bella. Begge hunde er af racen Nova Scotia Tolling Retriever, har samme farve og ensartede aftegninger.

I slutningen af maj måned er Fríða gammel nok til at komme hjem til sin nye familie, og så bliver hun for alvor en del af Løkke-familien.

Hvilken hunderace er din favorit?

BT
 
Tags: