Stedmor smeltede lille drengs ansigt

Stedmor smeltede lille drengs ansigt

image title: 
Foto: Sol.dk
Kenyanske Orem Onyango på 21 år har de seneste 11 år levet et sandt mareridt, efter hans stedmor smeltede hans ansigt væk med kogende vand.

Nu kan Orem dog se frem til et bedre liv. Han får nemlig snart et nyt ansigt, og første operation finder sted den 14. september.
Orem mistede sin mor som fireårig, og ikke længe efter giftede hans far sig med en ny kvinde, der kunne tage sig af Orem og hans brødre.

Orems nye stedmor var dog jaloux på Orems skønhed, og en morgen valgte hun derfor at hælde kogende vand i ansigtet på den 10-årige dreng, mens han lå og sov, så hans ansigt smeltede.


Orem som barn. Foto: HelpOremOnyango.com


Orem som 21-årig. Foto: HelpOremOnyango.com

Den vansirede dreng flyttede efterfølgende hjem til sin storebror, som tog sig godt af ham. Storebroren døde dog på tragisk vis to år senere.

Herefter flyttede Orem hjem til sin anden bror, som imidlertid ikke tog sig af ham, og derfor har Orem i mange år måttet overleve ved at tigge mad på gaden, hvor han bliver gang på gang ydmyget for sit udseende.

Endelig en dag tilsmilede lykken Orem, da hjælpeorganisationen Rise Up Society blev opmærksom på hans problemer, da de behandlede ham for sandlopper, som havde inficeret hans hud.

Efterfølgende startede organisationen en indsamling med det formål at indsamle penge til dyre operationer, der kan give Orem et mere almindeligt udseende.

Indsamlingen stod på længe, uden at der skete noget, men pengene begyndte at vælte ind, da hjemmesiden Reddit bragte historien.
Indtil nu er der indsamlet cirka halvdelen af de 60.000 dollars, som operationerne kommer til at koste.

Du kan give dit bidrag til, at Orem kan få et bedre liv HER.

Se en video med Orem herunder.


Vil du donere penge til Orem, eller føler du, at der er vigtigere formål at støtte?

Ekstra Bladet
Tags: