Stemmer snakkede til 3-årig om natten

Stemmer snakkede til 3-årig om natten

image title: 
Foto: Allan Swar/123rf.com
Et forældrepar fra Washington i USA troede bare, at deres søn havde en livlig fantasi, når han fortalte dem, at nogen snakkede til ham om natten. Skræmmende nok viste det sig, at han fortalte dem sandheden.

Familien havde tv-overvågning i deres søns værelse, og en nat fik faren sig en grim overraskelse, da han hørte en stemme fra overvågningsskærmen:

”Vågn op lille dreng, far leder efter dig,” lød det.

Kort efter sagde stemmen, at moren var på vej, og ganske rigtigt kom hun ind på værelset lidt efter.

LÆS OGSÅ: Derfor får du bord bagerst i restauranten 

Det viste sig, at familiens overvågningsudstyr var blevet hacket af en fremmed, som holdt øje med sønnen og kom med uhyggelige beskeder. Forældrene lagde også mærke til, at linsen i kameraet fulgte efter dem.

Efterfølgende ringede parret til firmaet bag udstyret, som ikke kunne gøre noget, da det er stort set umuligt at finde hackeren, som formentligt kan styre overvågningssystemet med en computer eller smartphone – det kan være en person i nabolaget eller en på den anden side af jorden.

Nu vil parret gerne advare andre forældre om, hvor galt det kan gå med babyovervågning. Ifølge amerikansk politi er hacking af overvågningsudstyr i private hjem en stigende forbrydelse, som er utrolig svær at gøre noget ved.

Kunne du finde på at videoovervåge dit barn?

Dagens.dk                   

 
Tags: