Store ændringer i dette års ’Vild med dans’

Store ændringer i dette års ’Vild med dans’

image title: 
TV 2 / DANMARK
Om få uger starter dette års udgave af det populære underholdningsprogram ’Vild med dans’, og det bliver det 14. i rækken, men denne gang vil alt langt fra være som det plejer.

For denne sæson byder på tre store ændringer, der ifølge TV 2 skal være med til at forbedre tv-seernes oplevelse. Det skriver BT.
Den første store ændring i ’Vild med dans’ er, at der vil være et gennemgående tema hver fredag. Dermed vil der ikke længere være fokus på bestemte dansegenre som tidligere. De nye temaer vil både afspejles i sangvalg, dansen og udsmykningen.

LÆS OGSÅ: Ung musiker sætter ny rekord i ’Toppen af Poppen’

Derudover vil selve programmets udseende også ændres. Fornyelsen vil blandt andet kunne ses ved logoet, der ikke længere vil være guld men derimod neon pink.

Også grafikker og rekvisitter vil blive fornyet i den kommende sæson, og det skal alt sammen være med til at give programmet et nyt og frisk udtryk.

Endelig vil programmet blive langt mere spændende og dramatisk end hidtil. Allerede fra første afsnit skal alle 12 par på gulvet, og et par vil allerede her blive stemt hjem.

’Vild med dans’ løber over skærmen fredag den 8. september.

Hvad tænker du om ændringerne i ’Vild med dans’?

BT
Tags: