Store dele af Danmark får ikke post i dag

Store dele af Danmark får ikke post i dag

image title: 
Andriy Popov /123rf.com
I Tåstrup har 200 medarbejdere i PostNord Danmark fra både aftenholdet og natholdet valgt at nedlægge arbejdet, og det får betydning for dem, der bor i den østlige del af Danmark.

”Jeg må desværre forberede vores kunder på, at det her får ganske betragtelige konsekvenser for omdelingen af breve i morgen. Breve, som kommer til Østdanmark, breve som er afsendt fra Østdanmark, og også breve, som skulle fra øst til øst, hvis man kan sige det sådan. Den brevpost, som er intern vest, burde ikke være berørt,” fortalte HR-chef i PostNord Danmark Hans Erik Lindkvist til DR.dk i går.

Det vil kun være brevpost, der bliver berørt, mens pakkepost og gods fortsat vil blive bragt ud.

LÆS OGSÅ: Skandalesag: Direktør forlader Danske Bank

Medarbejdernes nedlæggelse af arbejdet skyldes overenskomststridigheder, men de præcise årsager er endnu uvisse. Rygeforbud og selvbetalte spisepauser skulle angiveligt være nogle af grundene til nedlæggelsen af arbejdet.

”Jeg har dog hørt så meget, at jeg ved, at noget af problematikken handler om længden af deres egenbetalte spisepause. Og det er kombineret med et forbud, som er indført den 1. april mod at ryge på PostNord Danmarks matrikler. Det skulle være noget af det, der ligger bag” fortæller Hans Erik Lindkvist til DR.

Bliver du berørt af arbejdsnedlæggelsen?

DR.dk 
 
Tags: 
Nøgleord: