Sugardater: Noget er bristet inde i mig

Sugardater: Noget er bristet inde i mig

image title: 
Dean Bertoncelj/123rf.com
Petra er 24 år, studerende og har en profil på sexsiden Sugardating, der har 25.000 aktive brugere og for tiden får 1.500 nye brugere om måneden. Den har til formål at skabe kontakt mellem yngre piger, der vil tjene lidt ekstra lommepenge, og ældre mænd, der som oftest er økonomisk velstillede.
 
For Petra startede det med en lyst til at afprøve nye ting, men allerede ved en af sine første aftaler med en ejendomsmægler opdagede hun, at der var gode penge at tjene på foretagendet, og siden er hun fortsat med den alternative beskæftigelse som primær indtægtskilde.
 
LÆS OGSÅ: Kvinder bliver svigtet 
 
På et par uger kunne Petra tjene 8.000 kroner på at sælge sex, men efterhånden som hun er blevet en rutineret sugardater, har den 24-årige studerende også mistet troen på kærligheden:
 
”Jeg har mødtes med piloter, ledende forretningsfolk og rigtigt mange familiefædre. Sugardaters har grundlæggende forandret min indstilling til kærlighed. Fredag aften og søndag aften vil jeg gerne have en kæreste. På alle andre tidspunkter tænker jeg, at det skal jeg aldrig have. Jeg tænker på konerne, på kæresterne. På børnene. Der er noget, der er bristet inde i mig,” siger hun til Berlingske.
 
Petra er også blevet mere skødesløs i takt med sin beskæftigelse. I starten bad hun altid om at se lægeattest på sine kunder, men det gør hun ikke længere, og en af hendes veninder startede altid med at bruge kondom, men 'hun er også faldet af på den', fortæller den 24-årige kvinde.
 
Hvad er din holdning til Sugardating?
 
MetroExpress

Tags: