Sune vinder ‘Den store bagedyst’

Sune vinder ‘Den store bagedyst’

image title: 
Foto: Krzysztof Kajzar/123rf.com
I går, onsdag, blev vinderen af “Den store bagedyst” fundet efter flere ugers imponerende bagværk, og her gik sejren til amatørkonditor og tandlæge Sune Demant.

“Det var helt overjordisk, da de råbte mit navn. Også fordi, man var så megasmadret efter at have løbet rundt og kæmpet i fire og en halv time,” fortæller Sune Demant og fortsætter:

“Jeg var smurt ind i chokolade, og jeg svedte som et tærskeværk. Det var ligesom en lille eksplosion inde i hovedet.”

LÆS OGSÅ: Haarder om DR: ”Ren alfabet suppe”

Sune havde igennem hele programmet præsteret til U.G., som også var grunden til, at han havde turde håbe på sejren.

“Men jeg er samtidig opdraget med, at ingen kender dagen, før solen er gået ned. Men jeg tænkte, at hvis det ikke bliver mig, så kunne jeg i hvert fald gå ud af dysten med god samvittighed,” fortæller amatørbageren.

Han afslører dog, at han i tiden efter bagedysten var lidt træt af at bage, men at viljen nu er vendt tilbage. Faktisk kunne han godt tænke sig at blive endnu bedre
.
“Jeg har altid syntes, det var irriterende, når folk vandt en konkurrence og så troede, at de var professionelle. Vi er alle blevet meget dygtigere, end da vi startede, men ingen af os har taget en formel uddannelse,” siger Sune Demant, der selv har siddet længe på skolebænken for at blive tandlæge.

Synes du, at Sune var den rigtige vinder?

Ritzau 
Tags: 
Nøgleord: