Svømmehal frustreret: De efterlader lort i vandet

Svømmehal frustreret: De efterlader lort i vandet

image title: 
welcomia/123rf.com
Om natten hærger ubudne gæster i Hillerød Svømmehal, og de efterlader lort i bassinerne. Der er ikke tale om drengestreger, men derimod flagermus der får adgang til svømmehallen igennem et hul i loftet, det skriver TV 2 Lorry.

Det har betydet, at svømmehallen har været nødsaget til at ændre åbningstider for at rydde op efter nattens aktiviteter.

”Vi åbner jo senere end normalt, fordi vi skal have tømt bassinet og derfor har haft lukket for morgensvømingen. Vi gør ekstra rent og putter ekstra klor i vandet,” siger Carsten Larsen, der er administrerende direktør for Frederiksborg Centret i Hillerød til TV 2.

LÆS OGSÅ: Pas på: Giftigt dyr huserer på dansk ferieø

Det er ikke første gang, at Hillerød Svømmehal er plaget af problemet. Også sidste år stod svømmehallen overfor samme problematik og forsøgte at drive flagermusene væk ved at opsætte flagermuskasser udenfor svømmehallen i træerne.

Det har nu vist sig ikke at være nok, men hvad svømmehallen så kan gøre for at komme problemet til livs er endnu ikke klarlagt.  

For flagermusene må hverken drives væk eller slås ihjel, da de er fredet dyr i Danmark, og der kan være uflyveklare unger, der hvor flagermusene opholder sig.

Derfor må personalet indtil videre hver morgen starte dagen med at rense bassinerne for flagermusenes ekskrementer, og selvom det ikke er farligt for mennesker, kan det ikke tænkes at være det mest spændende at starte dagen ud med.

Hvad tænker du om, at svømmehallen ikke må drive flagermusene væk?

TV 2 Lorry
Tags: