Svensk varehus under kritik efter terrorangreb

Svensk varehus under kritik efter terrorangreb

image title: 
Cathy Yeulet/123rf.com
Stormagasinet Åhléns midt i Stockholm er havnet i lidt af et stormvejr.

Det skyldes, at det svenske stormagasin meldte ud, at de ville holde udsalg på røgskadede varer efter det dødelige angreb i den svenske hovedstad. Det skriver det svenske nyhedsbureau TT.

Det var altså dagen efter angrebet i den svenske hovedstad, hvor fire mennesker blev dræbt – heriblandt børn – og 15 personer blev såret, modtog Åhléns-kunder en email med beskeden: Nu begynderet udsalg på røgskadede varer.

LÆS OGSÅ: Status: Det skete der i Stockholm

”I morgen søndag åbner Åhléns City Stockholm klokken 11.00. Der starter vi udsalg med røgskadede varer, der findes i kælderen og på gadeplan.”

”Halv pris på skadede produkter inden for sport, accessoirers, sko og skønhedsprodukter,” skrev Åhléns til sine kunder.

Det var herefter, at stormagasinets facebookside blev fyldt med kritik og hadefulde beskeder fra kunder, som blandt andet mener, at udsalget var helt usmageligt.

”Nedrigt Åhléns. Jeg savner ord. Fuldstændig makabert. Jeg kommer aldrig mere til at sætte mine ben i jeres butikker,” skriver en bruger på Åhléns Facebook-side eksempelvis.

Selvom det har fået den administrerende direktør indenfor stormagasiner, Gustaf Öhrn, til at undskylde.

Men det har dog ikke ændret noget for Åhléns. Deres planer om at holde udsalg ligger fast. De vil hverken sælge varerne til fuld pris eller smide dem ud. Derfor står udsalget ved.  

Hvad synes du om, at det svenske varehus holder udsalg på de beskadigede varer?

MX
Tags: 
Nøgleord: