Sygehus opfylder patients største drøm

Sygehus opfylder patients største drøm

image title: 
Foto: Wavebreak Media Ltd/123rf.com
Den meget syge, Karin Gielsgaard, der er indlagt med respirator på Intensivafdelingen på Sygehuset i Holstebro, havde ét stort ønske mens hun var indlagt – hun ville gerne være der for sin søn, der i denne uge fyldte 20 år og blev student.
 
På Holstebro Sygehus forstod man godt Karins ønske, og stod derfor også klar med en løsning. Sygehuset stillede op med en sygetransport til Lemvig Gymnasium, med følgeskab af en læge og en sygeplejerske, så Karin kunne være med på den store dag.
 
”Det blev en rigtig god oplevelse for Karin,” fortæller overlæge Jon Lindskov Eriksen fra Anæstesiologisk Afdeling i Holstebro til Dagbladet Holstebro-Struer, skriver TV2, og fortsætter:
 
LÆS OGSÅ: Elge bliver sluppet løs i Danmark
 
”Vi var godt forberedt på situationen og havde medbragt alt nødvendigt udstyr – heriblandt respirator, sug og overvågningsudstyr. Rent praktisk var det nødvendigt at transportere Karin Gielsgaard i kørestol på gymnasiets gange og hen til eksamenslokalet.”
 
Da klokken slog 10:48 kunne Karins søn, Allan Gieldsgaard, fejre både den nyerhvervede hue og sin 20-års fødselsdag med sin mor og resten af familien ved sin side.
 
Holstebro Sygehus har derefter delt den glædelige historie på Facebook, hvor flere tusinde indtil videre har liket, delt og kommenteret opslaget.
 
Kender du til lignende historier, hvor syge også har fået et stort ønske opfyldt
 
TV2
Tags: