Syvårig druknet foran lillebror

Syvårig druknet foran lillebror

image title: 
Yanlev/123rf.com
Et formodet uheld viser sig at være et horribelt mord, da en mor ville straffe sin datter ved at dyppe hendes hoved i poolen.

Den daværende syvårige pige, Adrianna Hutto, døde i august 2008, da hun faldt i familiens pool. Sådan lød den første forklaring på Adriannas død.

Men da lillebroren talte med politiet, beskrev han den rigtige historie. Deres mor, Amanda Lewis, havde angiveligt skubbet datteren i poolen for at straffe hende.

LÆS OGSÅ: Her bliver en muslim nu borgmester

Mens Lewis var på hospitalet med Adrianna, fortalte lillebroren, AJ, til politiet at hans søster var blevet straffet for at sprøjte vinduesrens på TV’et.

”Hun gjorde nogle ting, som gjorde min mor sur, også blev hun smidt i poolen,” fortæller AJ.

Da politiet undersøgte familiens hjem, fandt de flere hjørner der lugtede af urin, som kunne tyde på, at børnene var holdt til fange.
Det viser sig senere, at et mærke på Adriannas ansigt var formet som en hånd – den hånd Lewis havde brugt til at presse hendes hoved under vandet.

Ved retssagen blev flere kollegaer adspurgt om Lewis’ opførsel, hvoraf en af dem fortæller, at hun havde talt om at tage livet af Adrianna, efter at hun, med permanent markør, havde skrevet ’taber’ på bilsædet.  

Hun blev idømt livstid uden chance for prøveløsladelse – plus 30 år for børnemishandling.

Burde kollegaer og naboer have slået alarm noget før?

Metro 
Tags: