Taber du hår? Nu findes der en kur

Taber du hår? Nu findes der en kur

image title: 
Ilya Andriyanov/123rf.com
Hvis du med alderen har fået tyndere hår eller måske ligefrem har fået en måne, så ville du sikkert ønske, at du kunne få håret tilbage.

Nu er der godt nyt, for ny forskning har ved et tilfælde fundet en mirakelkur mod hårtab.

Forskerne forsøgte oprindeligt at fremstille et stof mod knogleskørhed, men i stedet endte det med at blive et stof, der kan få hårsækkene til at gro igen. Det skriver BBX ifølge Metroxpress.

”Det faktum, at dette nye middel, som aldrig var tænkt som en kur mod hårtab, fremmer hårvæksten hos mennesker, er interessant på grund af dets potentiale. Det kan komme til at gøre en virkelig forskel for mennesker, der lider af hårtab,” forklarer forskningsleder Nathan Hawkshaw til The Telegraph ifølge Metroxpress.

LÆS OGSÅ: Personligt Rejsekort? Måske betaler du overpris

På nuværende tidspunkt findes der to forskellige produkter mod hårtab. Til både mænd og kvinder er der Minoxidil, mens Finasterid kun er til mænd. Problemet ved begge produkter er dog, at der er en række bivirkninger.

Derfor kan det nye middel kaldt ’WAY-316606’ være løsningen. For i et forsøg med 40 personer fik midlet hårsækkene til at spire med to millimeter på kun seks dage.

Midlet er dog ikke endeligt testet på mennesker.

Hvad tænker du om det nye middel?

Metroxpress   
Tags: 
Nøgleord: