Tabt gnisten? Sådan øger du sexlysten

Tabt gnisten? Sådan øger du sexlysten

Manchet: 
Gad du egentlig godt have lidt mere sex med din partner, men lysten er forsvundet? Så læs med her og få saftige tips til at øge din sexlyst.
image title: 
dolgachov/123rf.com
Sexlysten kan svinge op og ned i alle parforhold, men du kan faktisk selv selvfølgelig med hjælp fra din partner få sexlysten tilbage eller op på et højere niveau.  Derfor har Woman samlet en række saftige tips, der kan øge sexlysten.

1 Søvn
Det kan lyde banalt, men den er god nok. Hvis du får for lidt søvn, så kan du føle dig stresset, og det kan dræbe sexlysten. Få din søvn! Det hjælper både sexlysten og dit helbred. Og helt ærligt? Det er da en afslappende og behagelig øvelse.

2. Dyrk motion
Det ville være skønt, hvis Netflix og en lur på sofaen gav sexlysten det vildeste boost, men sådan er det desværre ikke. Motionen er tricket. Når du dyrker motion, så øges blodcirkulationen, og det booster dine hormoner og endofiner. Kom så ned i det fitnesscenter og få sexlysten op på et højere niveau.

3. Drik kaffe
Hvis du elsker kaffe, så er det her et fantastisk trick. Du får energi, når du drikker kaffe og udholdenhed til akten, så snup du bare en ekstra kop.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du dyrke mere sex

4. Læs erotisk litteratur
Download eller køb en kinky bog og kickstart sexlysten med lidt fræk litteratur.

5. Rør ved hinanden
Det øger sexlysten, når I rører ved hinanden. Både når I holder i hånden, krammer og kysser. Og mon ikke at opmærksomhed, gør jeres dag bare en smule bedre.

6. Konkurrér med hinanden
Her menes der ikke hård konkurrence, der kræver blod, sved og tårer, men noget som sætter gang i konkurrencegenerne – det sætter nemlig også gang i lysten.

7. Vær kreative
Når I er i soveværelset, så vær kreative. Prøv stillinger, som I aldrig hr prøvet før. Kast jer ud i noget, som I aldrig har prøvet før. Det sætter gang i noget leg, hvilket gør det hele lidt mere løssluppent. Det kan være afgørende, hvis I har fokuseret meget på den manglende sexlyst.

8. Duft til hinanden
Måske lyder det mærkeligt, men den er god nok. Det kan forbedre dit humør, hvis I dufter til hinanden.

Har du oplevet manglende sexlyst i dit parforhold?

​Woman
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat