Tag hyggen fra sommerdagene med indenfor

Tag hyggen fra sommerdagene med indenfor

Selvom det er pokkers koldt lige nu, er der ikke noget i vejen med at drømme sig lidt væk til varmere tider. Der findes ikke noget bedre end at sidde på terrassen med sine venner og et glas koldt at drikke. Hvis man skal hygge sig rigtig meget, kan man tage vandpiben frem og gøre det lidt sjovere for vennerne. Det er nok ikke så sjovt at sidde udenfor her om vinteren, så hvorfor ikke tage vandpiben med indenfor?

Vandpibetobak til enhver smag.

Vandpibetobak findes i mange varianter, om du enten er til mint eller vandmelon. Der findes mange mærker som Social Smoke, Mazaya og True Cloudz, så det er med at prøve lidt forskelligt for at se, hvilken smag, du godt kan lide. Vandpibetobak findes med sur og sød smag, så hvis du allerede ved, hvilken smag du bedst kan lide, kan du hurtigt læse beskrivelsen under produktet og finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Hvis det er dig der køber vandpibetobak, bliver du uden tvivl den populære til festen, eftersom du har sørget for den gode stemning.

Hold sommerfest indendørs

Sommeren byder på mange fester, hvor havebordet står klar med drinks og vandpibe. Men når der kommer frost på møblerne, er det ikke så fedt at sidde udenfor med vinterjakken på. I stedet kan man holde en indendørs fest med sommerdekorationer, så det alligevel føles som en sommerfest. Lav nogle sommerlige drinks som Tequila Sunrise med en lille paraply på siden af glasset og giv lidt sommervarme til festen. Hvis du vil gå all in, så hav dresscode med f.eks. Hawaiiskjorter og sommerkjoler, så gæsterne skal gøre lidt ekstra ud af sig selv. Fester bliver altid fede af nogle gode lege, så hvis du laver musikquiz eller limbo, er du garanteret en fest, hvor folk har det sjovt. Selvom vinteren varer længe endnu, behøver det ikke at gå udover festerne! 
Tags: